• “Ik heb Veronique ervaren als iemand die makkelijk schakelt, ze weet wat er nodig is, heeft aan een half woord genoeg en is doortastend. Ze is makkelijk in contact, benaderbaar, integer en ze straalt rust uit. Veronique is een betrokken en mensgerichte trainer en procesbegeleider.”

  Carlijn Boelman Opleidingsadviseur Gemeente Den Haag
 • “Ik heb het coaching traject met Veronique als zeer prettig ervaren, een klik kwam al tijdens het intake gesprek. Veronique is een integer en prettig persoon die goed luistert en direct anticipeert. Tijdens de sessies geef je zelf aan waar het over het moet gaan, dit daagt je meteen uit, als vanzelfsprekend stelt Veronique de juiste vragen die uiteindelijk tot een bewustwording leiden. Het heeft voor mij geleid tot een positief resultaat.”

  Joop de Leeuw Aandeelhouder en Senior Technical & Commercial Advisor, Corrosion
 • “Ik heb Veronique ervaren als een zeer prettig mens. Dat bovenal. Dat combineert ze met een professionele werkhouding waarin ervaring, verstand van zaken en openheid in doorspreekt. Dat geeft je als deelnemer het gevoel dat alles kan en mag, zonder dat je in een vrije val raakt. Kenmerkend voor haar is haar humor, openheid, vriendelijkheid en duidelijkheid. Kenmerkend voor haar manier van werken is toch weer de openheid. Wat denk ik opvalt is de combinatie van structuur met de mogelijkheid om je eigen pad te bewandelen. Zo haal je als deelnemer aan een cursus van Veronique het maximale eruit. De lesstof voelt dan niet aan als een dwangbuis, maar als een manier om je eigen skills op een goede manier aan te vullen. Je eigen bijdrage in de groep krijgt daardoor ook meer gewicht.”

  Wessel Wildeboer Leidinggevende EMOTION en oud deelnemer van training Coachend Leidinggeven
 • “Ik heb Veronique ervaren als een professionele trainer met een oprechte persoonlijke interesse in mensen. Haar puurheid en authenticiteit zorgden voor openheid in de groep. Ze biedt warmte en legt connectie. Kenmerkend voor haar manier van werken is scherp luisteren en directe feedback in het moment. “

  Sanneke Mulderink Directeur/eigenaar LYNXX

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

[mc4wp_form id="197"]