"Veronique heb ik leren kennen tijdens een leiderschapstraject. Haar prettige manier van communiceren en snel tot de kern komen heb ik destijds als zeer prettig ervaren. Tijdens de breaks was ze ook erg open en makkelijk in de omgang wat een extra dimensie gaf. Deze training heeft mij toentertijd erg geholpen om verder te groeien in mijn rol als leidinggevende. Na een periode liep ik toch tegen wat zaken aan, wat te maken had met primaire emotionele reacties en een stukje timemanagement. Toen ik de kans kreeg een coach te zoeken om op zoek te gaan naar aanknopingspunten om mij hier verder in te ontwikkelen duurde mijn zoektocht niet erg lang, omdat ik wist dat Veronique dit ook kon faciliteren.
Na een introductiesessie met mijn manager en Veronique hebben we daarna nog 4 coachingsgesprekken gehad. Door haar prettige en rustige manier van werken creëert zij heel snel een fijne en vertrouwde setting. Zij legt de ontwikkel- en pijnpunten snel bloot. Dit hielp enorm om vanaf daar stappen ter maken en te werken aan mijn persoonlijke groei. Zij heeft de capaciteit om verbanden te leggen die jezelf nooit hebt gezien, waardoor je ook echt bewust wordt van je eigen gedrag en hoe je dat kunt herkennen en de onwenselijke reacties kunt voorkomen in de toekomst. Voor mij is het een echte eye-opener geweest waar ik tot op de dag van vandaag veel aan heb (gehad), zowel privé als zakelijk. Haar professionaliteit, prettige persoonlijkheid en empathisch vermogen hebben voor mij het verschil gemaakt."
Joost Brandenburg
Field Sales Manager, Texelse Bierbrouwerij BV
"Samen met Veronique ben ik via persoonlijke coaching op zoek gegaan naar wat nu echt belangrijk voor me is. Door te luisteren, te spiegelen, te prikkelen en te sturen heeft Veronique me begeleid naar een erg waardevol eindproduct. Je voelt direct dat Veronique een berg met ervaring heeft maar vooral dat ze het zelf ook heel leuk vindt om je te helpen. De sessies waren soms confronterend, maar ik ging altijd met een duidelijke opdracht de deur uit. Het is bijzonder fijn om bij zo'n traject een vakvrouw als Veronique naast je te hebben."
Peter Vink
Supply Chain Developer, AS Watson
"Veronique dacht met ons mee over 2 onderwerpen. 1) hoe we aan de juiste tafels konden komen, en 2) hoe we minder gefrustreerd zouden raken over dingen die in onze ogen beter zouden kunnen. Het is bijna verbazingwekkend hoever we al zijn gekomen na slechts 3 gesprekken met Veronique. We zitten aan de tafels waar we willen zitten, en het volume van frustratie is enorm afgenomen. Dat zegt heel veel over hoe snel Veronique tot de kern kan komen, en hoe snel ze een vertrouwde en veilige context voor het gesprek weet te creëren. En dat alles digitaal!"
Dorine Sibbes en Angelique van Wingerden
Programmamanager Leefbaarheid, Provincie Groningen en Coördinerend Beleidsmedewerker Krimpregio's
"Veronique heeft als zeer betrokken gids mij en mijn team laten ervaren hoe vertrouwen in elkaar echt voelt. Veronique blinkt uit in scherp observeren en deskundig benoemen wat ze ziet, om daarna positief te verbinden. Middels het traject van 'diepe intenties' heeft zij ons team op een geheel nieuw niveau getild van vertrouwen en samen voor onze doelen staan. Met veel praktische aanknopingspunten om hier nog iedere dag aan verder te bouwen."
Ronald Eikelenboom
CFO, Lely Holding
“Je vraagt je af of je kunt veranderen in zo'n korte tijd. Na 8 gesprekken met Veronique, over een periode van ongeveer een half jaar, ben ik enorm gegroeid in mijn zelfbewustzijn. Wie ben ik, wat wil ik en waar word ik gelukkig van! Wat een eyeopener om met jezelf aan de slag te gaan. Veronique is een enorm fijne gesprekspartner, ze is doortastend, eerlijk en duidelijk. Door haar jarenlange ervaring weet ze goed waar de aandachtspunten zitten en die worden dan goed onder handen genomen. Deze coachingsgesprekken hebben mij veel gebracht en hier ben ik dan ook erg dankbaar voor!”
Mieke Koopmans
National Accountmanager, Out-of-Homes van LFE, building Wines Together
"In 2017 heb ik de training ‘het coachen van collega’s’ gevolgd, een zeer goede training. Ik kan zelfs zeggen dat het voor mij de meest waardevolle training uit mijn professionele carrière is geweest. Dit kwam ook zeker doordat deze training door Veronique gegeven werd. Veronique is een zeer bekwame, positieve, prettige en inspirerende trainer. De uitleg was helder en met haar positieve en prettige persoonlijkheid wist ze een fijne, open sfeer te creëren waarin alle deelnemers zich veilig voelde om te experimenteren en te leren. Tijdens de uitleg en het voordoen van de oefeningen werd duidelijk dat Veronique een zeer krachtige en goede coach is, met een scherp observeringsvermogen en zonder oordeel. Dit bleek erg inspirerend voor de deelnemers. Ik kan Veronique dan ook absoluut aanraden als trainer en coach."
Maurice Loosschilder
Head of Sustainability Strategy & Reporting, Philips Lighting
“Ik heb het coaching traject met Veronique als zeer prettig ervaren, een klik kwam al tijdens het intake gesprek. Veronique is een integer en prettig persoon die goed luistert en direct anticipeert. Tijdens de sessies geef je zelf aan waar het over het moet gaan, dit daagt je meteen uit, als vanzelfsprekend stelt Veronique de juiste vragen die uiteindelijk tot een bewustwording leiden. Het heeft voor mij geleid tot een positief resultaat.”
Joop de Leeuw
Aandeelhouder en Senior Technical & Commercial Advisor, Corrosion
“Ik heb Veronique ervaren als een zeer prettig mens. Dat bovenal. Dat combineert ze met een professionele werkhouding waarin ervaring, verstand van zaken en openheid in doorspreekt. Dat geeft je als deelnemer het gevoel dat alles kan en mag, zonder dat je in een vrije val raakt. Kenmerkend voor haar is haar humor, openheid, vriendelijkheid en duidelijkheid. Kenmerkend voor haar manier van werken is toch weer de openheid. Wat denk ik opvalt is de combinatie van structuur met de mogelijkheid om je eigen pad te bewandelen. Zo haal je als deelnemer aan een cursus van Veronique het maximale eruit. De lesstof voelt dan niet aan als een dwangbuis, maar als een manier om je eigen skills op een goede manier aan te vullen. Je eigen bijdrage in de groep krijgt daardoor ook meer gewicht.”
Wessel Wildeboer
Leidinggevende EMOTION en oud deelnemer van training Coachend Leidinggeven
“Ik heb Veronique ervaren als een professionele trainer met een oprechte persoonlijke interesse in mensen. Haar puurheid en authenticiteit zorgden voor openheid in de groep. Ze biedt warmte en legt connectie. Kenmerkend voor haar manier van werken is scherp luisteren en directe feedback in het moment.“
Sanneke Mulderink
Directeur/eigenaar LYNXX
"Veronique is zeer kundige, oprechte & warme trainer/coach die vanuit zachtheid duidelijkheid en een spiegel kan bieden (hart op de relatie, hard op de inhoud). Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!"
Irene Poppe
Human Resource development adviseur van Nedap
“Ik heb Veronique ervaren als iemand die makkelijk schakelt, ze weet wat er nodig is, heeft aan een half woord genoeg en is doortastend. Ze is makkelijk in contact, benaderbaar, integer en ze straalt rust uit. Veronique is een betrokken en mensgerichte trainer en procesbegeleider.”
Carlijn Boelman
Opleidingsadviseur Gemeente Den Haag